Avra Beach Resort

Algemeen
Avra Beach Resort heeft een uitstekende ligging en u kunt hier naast de hotelkamers ook kiezen voor een appartement of een bungalow.

Ligging
Het hotel ligt aan zee en circa 300 meter van het centrum van Ixia.

Faciliteiten
Receptie, lift, spelletjeskamer, televisiekamer, tennisbaan, minimarkt, kinderspeelplaats, een groot zwembad met eromheen een zonneterras en een apart kinderbad. Bij het zwembad zijn een poolbar en een restaurant waar u snacks en verkoelende drankjes kunt verkrijgen.

Kamers
De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning (juli t/m september), kluisje (ca. 20,- p.w.), telefoon, televisie met een Nederlandse zender, balkon en een badkamer met bad of douche en toilet. Babybedjes zijn gratis beschikbaar.

Verzorging
All inclusive.

Bijzonderheden
De kamers worden dagelijks schoongemaakt, waarbij ook schone handdoeken worden verstrekt. Bedlinnen wordt driemaal per week verschoond.

All inclusive
-alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner in buffet).
-het is ook mogelijk om in plaats van de lunch een picknickmandje mee te nemen voor onderweg (tot 21.00 uur de avond ervoor te bestellen).
-warme en koude snacks als sandwiches, pizza, koekjes en ijsjes tussen 10.00 uur en 24.00 uur.
-alle alcoholische en non-alcoholische lokale drankjes (wijn, bier, frisdrank, vruchtensappen en sterke dranken) tussen 10.00 uur en 24.00 uur.
-alle sportmogelijkheden (tennis, volleybal, darts en tafeltennis).
-vier avonden per week is er een animatieprogramma.

Foto's Avra Beach ResortFoto's uit vakantieboeken